III Jornada día Mundial de les Aus Migratories Denia / May. 2019

iiiJornadaDisMundial De Les Aus Migratories Denia

Tornem a celebrar el Dia Mundial de les Aus Migratòries amb una jornada gratuïta a càrrec de MAGIC&NATURE en la que es donarà a conèixer la importància de la zona en la qual vivim per a les parades dels llargs viatges de les aus i, per tant, la necessitat de protegir-les i prevenir amenaces.

Serà el Dissabte, 4 de maig, i diumenge 5 de maig, la jornada comptarà amb tallers per la conservació de les aus migratòries, ruta guiada i anellament d’aus.

Coneix les nostres aus de la mà de Magic&Nature 😉
—–
Volvemos a celebrar el Día Mundial de las Aves Migratorias con una jornada gratuita a cargo de MAGIC&NATURE en la que se dará a conocer la importancia de la zona en la que vivimos para las paradas de los largos viajes de las aves y, por lo tanto, la necesidad de protegerlas y prevenir amenazas.

Será en sábado 4 de Mayo y el domingo 5 de Mayo . La jornada contará con talleres de conservación, ruta guiada y anillamiento científico de aves.

Conoce a las aves con Magic&Nature 😉

 

¿QUIERES DISFRUTAR DE ACTIVIDADES EN LA NATURALEZA?

Para participar consulta nuestras noticias donde encontrarás las jornadas medioambientales que organizamos y/o colaboramos